14 Kasım 2023 tarihinde Harmancık Meslek Yüksekokulu Aşçılık Program Başkanı Öğr. Gör. Erdoğan BOZAN koordinatörlüğünde Aşçılık Programı öğrencilerine Pişirme Yöntemleri dersi kapsamında Nusret Bey Baklava & Börek İşletmesine teknik gezi düzenlendi.
Öğrencilerimiz incecik yufkanın Antep fıstığı, ceviz ve fıstık ile buluşarak şerbetin kusursuzca emilmesiyle oluşan damaklarda unutulmaz lezzet bırakan sofraların gözdesi baklavanın hazırlanma sürecini işletme sahibi Sn. Nusret ÖZYILMAZ ve usta baklavacıların ellerinden gözlemleyerek yerinde incelediler.
Nusret Bey Baklava & Börek yönetimine ve çalışanlarına, baklava yapımı hakkında vermiş oldukları bilgiler ve ev sahipliği için teşekkür ederiz.
Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv