.
 .

Borusan Gemlik Kampüs Koordinatörü Serdar ÖZKALELİ, yardımcısı Rabia EREN ve Borusan Gemlik Misafirhanesi Executive Chef’i Sezer ÖZDEMİR, Bursa Uludağ Üniversitesi Harmancık Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencileri ile kurum konferans salonunda yapılan seminerde buluştular. 

Harmancık MYO Aşçılık ve Servis atölyelerinin gezilmesi ile birlikte sonlanan etkinliğe Harmancık İlçe Belediye Başkanı Haşim Ali ARIKAN ile Harmancık Eko Turizm Tesisleri’nde yerel lezzetlerin ve tesisin tanıtımına da yer verildi. Harmancık MYO Müdürü Prof. Dr. Ercan ŞİMŞEK ve Yüksekokul Sekreteri Bayram ÖZTÜRK‘ün yanısıra Aşçılık Program Başkanı Öğr. Gör. Erdoğan BOZAN, Mobilya ve Dekarasyon Program Başkanı Öğr. Gör. Ali SERT ve Harmancık MYO Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Fatih YILDIRIM’ın katılımları ile keyifli bir sohbet eşliğinde gerçekleşen bu güzel buluşma için kendilerine teşekkür ederiz.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [23-Ara-2024]

Haber Görüntüleme : [25]