Teknik Bilimler MYO S EN ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi / HACCP Temel Eğitimi
 Teknik Bilimler MYO S EN ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi / HACCP Temel Eğitimi

6-7 Mayıs tarihlerinde Yüksekokulumuz Süt ve Ürünleri Teknolojisi Programının düzenlediği, GLADER Gıda Bilimleri Enstitüsü Başkanı Veteriner Hekim Tolga Yaroğlu tarafından verilen TS EN ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi / HACCP Temel Eğitimi Gıda İşleme Bölümü öğrencilerinin katılımı ile başladı. ISO 22000 tüm detayları ile ele alındığı seminerde Tolga Bey’in  mesleki deneyimleri ile zenginleştirdiği eğitim öğrencilere gıda işletmelerinde gıda güvenliği, tehlike tanımlaması süreç yönetimi gibi bir çok konuda bilgi sahibi olmaları sağlandı. Eğitim sonunda katılımcı öğrencilere GLADER tarafından sertifikaları verilecektir. Öğreci gelişimine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen eğitime değerli katkılarından dolayı GLADER yönetimine ve Tolga Yaroğlu'na teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [15-May-2024]

Haber Görüntüleme : [248]