BUSİAD (Bursa Sanayicileri ve İşinsanları Derneği) Gıda ve Tarım Uzmanlık Grubu'nun düzenlediği "Gıda ve Tarımın Geleceği" zirvesi BUSİAD Evi Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilmiştir. Etkinlikte, tarım ve gıda sektöründe karşılaşılan zorluklar, yenilikçi çözümler ve sektörün geleceği iki ayrı oturumda ele alınmıştır. “Gıdanın Geleceğinde Girişimcilik Örnekleri” başlıklı oturumda başarılı girişimcilerin serüvenleri ele alınırken, "Tarımda Dijitalleşme ve Verimlilik" isimli oturumda tarım sektöründeki belirsizlikler, verimlilik sorunları, gastronomi ile tarım arasındaki bağlantı, günümüzdeki gen düzenleme teknolojilerinin önemi, tarımda dijitalleşmenin önemi tartışılmıştır.
BUSİAD’ın düzenlediği bu etkinliğe BİTUAM’ı temsilen Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Arzu AKPINAR BAYİZİT katılmıştır.
The "Future of Food and Agriculture" summit organized by BUSIAD (Bursa Industrialists and Businessmen Association) Food and Agriculture Expert Group was held in BUSIAD House Meeting Hall. The event addressed the challenges encountered in the agriculture and food sector, innovative solutions and the future of the sector in two separate sessions. While the adventures of successful entrepreneurs were discussed in the session titled "Entrepreneurship Examples in the Future of Food", uncertainties in the agricultural sector, productivity problems, the connection between gastronomy and agriculture, the importance of today's gene editing technologies and the importance of digitalization in agriculture were discussed in the session titled "Digitalization and Productivity in Agriculture".
Deputy Director Prof. Dr. Arzu AKPINAR BAYIZIT attended this event organized by BUSIAD on behalf of BITUAM.
Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv