BİTUAM BTSO Gıda ve Paketli Ürünler Konseyi Yıllık Toplantısına Katıldı
[Haber Tarihi : 20-Kas-2024]
.
[Haber Tarihi : 10-Kas-2024]
BİTUAM, “Gıdanın ve Tarımın Geleceği” Paneline Katıldı
[Haber Tarihi : 09-Kas-2024]
"BİTUAM, Yaşam Boyu Öğrenme Kapsamında Genç Araştırmacılarının Gelişimini Desteklemeye Devam Ediyor"
[Haber Tarihi : 30-Eki-2024]
.
[Haber Tarihi : 29-Eki-2024]
BİTUAM 3. Gıda İnovasyon Zirvesine Katıldı
[Haber Tarihi : 28-Eki-2024]
16 Ekim Dünya Gıda Günü Çeşitli Etkinliklerle BİTUAM katılımıyla kutlandı.
[Haber Tarihi : 23-Eki-2024]
BİTUAM, Destekçi Kurum Olarak ve Bilim Kurulu Üyesi ve Yer Aldığı Uluslararası Tüketici ve Duyusal Bilimler Konferansı – CONSENSE 2024, 2-3 Ekim 2024 tarihlerinde İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) ev sahipliğinde düzenlendi.
[Haber Tarihi : 04-Eki-2024]
‘’BİTUAM Ekibine Gıda Güvenliği Alanında Makale Ödülü’’
[Haber Tarihi : 22-May-2024]
.
[Haber Tarihi : 19-May-2024]
“BİTUAM, arı ürünlerinin kemometrik karakterizasyonu ile ilgili projeler geliştirmeye devam ediyor”
[Haber Tarihi : 08-May-2024]
BİTUAM’ın Bilimsel Komitesi ve Destekleyen Kurumları arasında yer aldığı “Uluslararası Tüketici ve Duyusal Bilimler Konferansı – CONSENSE 2024” İstanbul Teknik Üniversitesi ev sahipliğinde 2-3 Ekim 2024’de İstanbul’da düzenlenecektir
[Haber Tarihi : 03-May-2024]
‘’BİTUAM Laboratuvar Koordinatörümüz Doç. Dr. Senem KAMİLOĞLU BEŞTEPE Sürdürülebilirlik Temalı Projesi Kapsamında “Genç Bilim İnsanı” Ödülünü Aldı’’
[Haber Tarihi : 02-May-2024]
BİTUAM, “Türkiye Cevizlerinin Kemometrik Karakterizasyonu İle Doğal Mirası Koruyarak Geleceğe Taşınmasını Destekleyen Projeler Geliştiriyor”
[Haber Tarihi : 30-Nis-2024]
.
[Haber Tarihi : 23-Nis-2024]
“BİTUAM, Biyoaktif Bileşenlerce Zengin Meyvelerde Muhafaza Tekniklerini Geliştiren ve Sürdürülebilir Tarımı Destekleyen Projeler Geliştiriyor”
[Haber Tarihi : 19-Nis-2024]
BİTUAM’ın TÜBİTAK 2209-A Projesi Başarıları
[Haber Tarihi : 05-Nis-2024]
BİTUAM Kalite Komisyonu “Çevre Bilimi ve Teknolojileri Birimi-Koku Laboratuvarı” için ISO 17025 Hazırlık Çalışmalarına Hız Kesmeden Devam Ediyor...
[Haber Tarihi : 27-Mar-2024]
BİTUAM Teknik Ekibi “FOODEX JAPAN 2024" Fuarına Katılım Sağlayarak Gıda Endüstrisindeki Yenilikleri Takip Ediyor...
[Haber Tarihi : 26-Mar-2024]
BİTUAM Teknik Ekibi Proses Analizi ve Optimizasyonuna Yönelik Çalışmalar için Yetkinliğini Artırıyor…
[Haber Tarihi : 21-Mar-2024]
.
[Haber Tarihi : 18-Mar-2024]
''BİTUAM, Bursa'nın Meyvelerinde Sürdürülebilir Gelecek ve Coğrafi Orijin Belirlemede Değer Yaratmaya Devam Ediyor...'
[Haber Tarihi : 14-Mar-2024]
BİTUAM Paydaş Ziyaretlerine Devam Ediyor
[Haber Tarihi : 06-Mar-2024]
BİTUAM, 'BTSO Gıda ve Paketli Ürünler Konseyi' ve ‘Güvenilir Gıda Projesi'nin paydaşı olarak çalışmalarına devam ediyor.
[Haber Tarihi : 15-Şub-2024]
BUÜ BİTUAM ANALİZ ve HİZMET FİYAT LİSTESİ - - Ocak 2024
[Haber Tarihi : 17-Oca-2024]