Tübitak 2209-A- Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Bölümümüzün Başarısı
 Tübitak 2209-A- Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Bölümümüzün Başarısı

Tübitak 2209-A- Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri destekleme programı 2023 yılı 2.dönem çağrısı kapsamında Gıda Mühendisliği Bölümü’nden destek hakkı kazanan öğrencilerimize ve danışman öğretim üyelerine Fakültemiz Dekanı Prof.Dr.İlhan TURGUT tarafından başarı belgeleri verildi.

Projede yer alan öğrenciler Danışman adı Projenin adı

Elif CEREN KAYA

Doç. Dr. Perihan YOLCI ÖMEROĞLU

Karabaşotu (Lavandula Stoechas L.) Reçelinin Fiziko-kimyasal, Duyusal Özelliklerinin Belirlenmesi Ve İn Vitro Biyoerişilebilirliğinin Araştırılması

Büşra GÜNSOY

 

Doç. Dr. Perihan YOLCI ÖMEROĞLU

Vegan Bazlı Meyveli Atom İçeceğinin Geliştirilmesi Ve Farklı Matrikslerin Fenolik Biyoerişilebilirliğine Etkisi

Ali Rıza KAYA

Yunus Emre ÇETİN

Fatime ELÇİBOĞA

Prof. Dr. Tülay ÖZCAN

Probiyotik Bakterilerin Soğuk Stres Toleranslarının Dondurulmuş Süt Matriksinde Araştırılması

Hayriye YELBEY

 

Prof. Dr. Arzu AKPINAR BAYİZİT

Arthrospira (Spirulina) Platensis Mikroalginin Antioksidan Bileşen ve Pigmentlerinin Ekstraksiyonu İçin Sürekli ve Darbeli Ultrases Önişlemi ve Organik Çözücüler ile Suyun İkili Karışımının Etkisinin İncelenmesi

Sevgi ARIK

Zilan YILMAZ

 

Prof. Dr. Arzu AKPINAR BAYİZİT

Dunaliella Salina Mikroalginden Biyoaktif Bileşenlerin Ekstraksiyonu Üzerine Farklı Teknik ve Çözgenlerin Etkisinin İncelenmesi

Feyza DURMAZ

Senanur KOCA

Sümeyye DUBAN

Prof. Dr. Arzu AKPINAR BAYİZİT

Spirulina (Arthrospira) Platensis, Chlorella Vulgaris ve Dunaliella Salina Mikroalglerinden Antioksidan Bileşen ile Pigment Ekstraksiyonu Üzerine Teknik ve Metanol Konsantrasyonunun Etkisi

İmtisal ULUSOY

 

Prof. Dr. Arzu AKPINAR BAYİZİT

Sürekli ve Darbeli Ultrases Uygulaması, Etanol Konsantrasyonu ile Asitlendirmenin Chlorella Vulgaris Mikroalginden Biyoaktif Bileşen ve Pigment Ekstraksiyonu Üzerine Etkisinin Değerlendirilmesi

Berna ÇETİN

 

Doç. Dr. Perihan YOLCI ÖMEROĞLU

Farklı İnfüzyon Koşullarının Gilaburu Meyvesinin Biyoaktif Bileşenlerinin Biyoerişilebilirliğine Etkisinin Araştırılması

 

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [21-May-2024]

Haber Görüntüleme : [872]