Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Gıda Mühendisliği Bölümü ile BUÜ Bilim ve Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi işbirliğinde TÜBİTAK 2209-A Lisans Projeleri’nde önemli bir başarı sağlandı.
Üniversitelerde öğrenim görmekte olan lisans öğrencilerini, projeler yoluyla araştırma yapmaya teşvik etmeyi hedefleyen TÜBİTAK 2209-A programı kapsamında Gıda Mühendisliği Bölümü öğrencilerinin projeleri Bilim ve Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi (BITUAM) işbirliği ile hayata geçirilecek.
TÜBİTAK 2209-A programının kapsamı; lisans öğrencilerinin hazırladıkları araştırma projelerinin gerektirdiği makine-teçhizat, sarf malzemesi, seyahat ya da hizmet alımı gibi giderleri için hibe desteğinin sağlanmasıdır.
2019-2020 dönemi için uzman danışma kurulu üyeleri ya da panelist/danışmanlar tarafından “Bilimsel Değerlendirme” aşamasında başarılı bulunan Gıda Mühendisliği Bölümü’ne ait projeler aşağıda verilmiştir.
Projelerin gerçekleşmesine katkı koyan lisans öğrencilerimize ve danışmanlarına teşekkür ederiz.
2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı 2019.2 Dönem Sonuçları
Proje Ekibi: İlayda ATILGAN
Proje Danışmanı: Doç. Dr. Arzu AKPINAR BAYİZİT
Proje Ekibi: Sema Nur SİPAHİ, Neslihan ERSOYAK
Proje Danışmanı: Dr. Öğretim Üyesi Perihan YOLCI ÖMEROĞLU
Proje Ekibi: Eda ÇİRKİN, Özge IŞIK, S. Kardelen TÜRE
Proje Danışmanı: Ar. Gör. Azime ÖZKAN KARABACAK
Proje Ekibi: Fatih Furkan KARAKOL, Yonca UZUN, Fatma ERSOY, Sedef Irmak BESİMOĞLU
Proje Danışmanı: Arş. Gör. Ertürk BEKAR
Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv